[NAJPOVOLJNIJE] ENERGETSKI CERTIFIKAT već od SAMO 399 kn! Ako PRODAJETE ili IZNAJMLJUJETE stan/kuću/poslovni prostor, onda trebate i certifikat! Garantirano najpovoljnije samo na Crnom Jaju!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan ili poslovni prostor već od SAMO 399 kn! Izrada certifikata će biti GOTOVA U ROKU od 15 radnih dana po kupnji i primitku KUPONA i obaveznom kontaktiranju Adeo engineeringa (osim ako se odlučite još i za opciju ubrzanja procesa)! Kupon vrijedi do 28.02.2023.

Nakon kupnje kupona obavezno se javiti Adeu Engineering sa svim podacima!

Od 01.01.2016. ukoliko iznajmljujete nekretninu (stan, kuću...) obvezni ste posjedovati i energetski certifikat.

Bez energetskog certifikata danas ne možete dobiti Uporabnu dozvolu niti prodati svoj stan ili kuću, a pri potpisivanju kupoprodajnog Ugovora dužni ste, slijedom zakona, posjedovati energetski certifikat!

Ponuda uključuje: ENERGETSKI PREGLED i izrada ENERGETSKOG CERTIFIKATA za STAN ili POSLOVNI PROSTOR do 50 m2 / 51-100 m2 brutto /101-150 m2 brutto ili KUĆU do 400 m2 brutto, bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja (Modul 1) za cijelu Hrvatsku (uz nadoplatu za otoke, u dogovoru sa Partnerom ovisno o stvarnim troškovima) i ISKLJUČIVO za PRODAJU ili NAJAM nekretnine!

Cijena uključuje: dolazak na objekt + energetski pregled + izrada energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu + dostava istih.

Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 50 m2

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 51 do 100 m2

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 101 do 150 m2

Opcija 4: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 400 m2

Dodatna opcija/ubrzanje procesa:

Opcija 5: Ubrzanje procesa izrade certifikata [VRIJEDI ZA GRAD ZAGREB, SPLIT I RIJEKU]- do certifikata u roku od 72 sata (tijekom radnog tjedna, nadoplata na cijenu certifikata tj. nadoplata na Opciju 1 ili Opciju 2 ili Opciju 3)! BITNO: prvo izaberite opciju za certifikat, a onda ponovite kupnju Opcije 5 tj. ubrzavanje procesa)

Izrada certifikata će biti GOTOVA U ROKU od 15 radnih dana od dana kupnje i primitka KUPONA te obaveznog kontaktiranja Adeo engineeringa! VAŽNO: Ukoliko kupujete kupon za ubrzanu izradu, po primitku kupona odabrane opcije i kupona za ubrzanu izradu OBAVEZNO se trebate javiti Adeo engineeringu u roku od 24 sata za dogovaranje dolaska na nekretninu! VAŽNO: Certifikat se dostavlja poštom u dva papirnata primjerka, a izvješće o energetskom pregledu u digitalnom obliku putem maila ili CD-om. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO dostavite svoje podatke i podatke o kupljenom kuponu na e-mail info@adeoengineering.hr!