Svečana večera za spektakularni DOČEK 2023. uz LIDIJU BAČIĆ-LILLE i repriza dočeka uz Sinove Ravnice u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama + 2 polupansiona, a sve za 2 osobe!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi za 30.12.2022.-01.01.2023. ili 31.12.2022.-02.01.2023.

31.12. svečana večera i doček Nove godine uz pjenušac + nastup LIDIJE BAČIĆ / 01.01. repriza dočeka Nove godine + nastup SINOVA RAVNICE!

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjega grijanog bazena i fitnessa!

Mogućnost nadoplate za Novogodišnju proslavu za djecu od 4 do 11,99 godina (320 kn djetetu/danu; nadoplata na recepciji u Hotelu) - dječji menu, pjenušac u ponoć te konzumacija sokova i vode; najmlađe očekuje animacijski prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja, a kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih spavaonica!

VODICE

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.