1 dijete do 4,99 godina boravi besplatno! Kupon vrijedi od 23.12.2022.; za opciju 1 vrijedi do 27.01.2023., a za opciju 2 i 3 do 08.01.2023.

Hotel Kozjanski Dvor 3* nudi 10 soba s 28 kreveta. Sobe su standardno opremljene: privatna kupaonica, klimatizacija, tuš kabina, TV.

U Kozjanskom Dvoru nalazi se restoran s 50 sjedećih mjesta, natkrivena terasa i kafić. Gosti također mogu uživati u a-la-cart ponudi u restoranu i bogatoj ponudi pića s nizom domaćih vina. 

2x ulaznice u Terme Olimia za odrasle + 1x ulaznica za dijete u opciji 2, odnosno 2x ulaznice za djecu u opciji 3 + 

90-minutno korištenje IR i finske saune za dvoje + 20-minutna klasična masaža za dvoje 

1x najam bicikala + e-punioca

NOVO - Kids FUN dječje animacije 9-12h i dnevno čuvanje djece 9-12h

U višenamjenskoj obnovljenoj dvorani, koja prima 50 osoba, postoji mogućnost organizacije vjenčanja, poslovnih sastanaka, kongresa, teambuildinga ili edukacije.

U 2021. godini nadogradili smo i svijet sauna koji nudi finsku i IR saunu te prekrasan ZEN kutak.

Istražite predivnu okolicu i sadržaje OVDJE!

TERME OLIMIA

Otkrijte blagotvorno djelovanje termalne vode i osjetite snagu prirode. Istražite čarobni svijet Wellnessa Orhidelia, službeno najboljeg wellness centra u Sloveniji, prepustite se struji vode i odaberite opuštajući tretman u SPA centrima, uživajte u bogatim sauna programima naših Gospodara vjetra, upoznajte i proživite filozofije selfnessa ili riješite zdravstvene probleme uz pomoć moderne i alternativne medicine u Centru Zdravo Olimia. Family Wellness Termalija, prvi slovenski obiteljski wellness, i nadaleko poznati Termalni park na otvorenom Aqualuna jedinstveni su svjetovi vodenih atrakcija koje vole i djeca i njihovi roditelji!