WOW! Otkrijte nove tretmane lica sa trenutnim efektom u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu uz igličnu mezoterapiju ili kombinacije radiofrekvencije te masku i serume -do 74% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomladite i regenerirajte kožu svoga lica i zablistajte! Kupon vrijedi do 25.02.2023.

Mezoterapija iglom ili microneedling je minimalno invazivan i nekirurški postupak pomlađivanja kože. Djeluje na principu mehaničke stimulacije dermisa, a temelj postupka je proizvodnja i stimulacija novog kolagena.

Dermapen je kozmetički uređaj u obliku olovke sa mikroiglicama kojim se izvodi uklanjanje bora i ožiljaka nekirurškim putem. Tretman se izvodi tako da prirodnim putem potiče obnavljanje kože, tj. vertikalnim ubodima iglica radi površinsko mikrooštećenje kože, koje samom obnovom potiču veću proizvodnju kolagena.

Dubina prodiranja iglica je precizno kontrolirana ( 0.2 – 2. 00 mm ) ,stoga je sigurnija i efikasnija inačica već dobro poznatog dermarolera, a i zbog samog kuta uboda, koji pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te samim time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Prednost je također i dostupnost manjih područja kao što su područja oko očiju, usana…

Mikrodermoabrazija je postupak kojim se s aparatom pomoću sterilnih kristala uklanja gornji sloj kože. Time se potiče njeno intenzivno obnavljanje, podiže imunitet kože i njezin kapacitet za vlagu. Dermoabrazijom se tretiraju ožiljci (od akni, povreda i operacija), bore i koža oštećena suncem i solarijem (jako gruba, izborana i zadebljana koža).

Radiofrekvencija je tretman koji se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretman radiofrekvencije lica koristi se za različite probleme kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, smanjivanje bora te regeneracija oštećene strukture kože.