NOVO! Bilo u prolazu ili na zasluženom odmoru, u srcu Bihaća HOTEL SWISS PLUS poziva Vas na 2 dana/1 noćenje na bazi buffet doručka za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nedaleko od Hotela, nalazi se i smaragdna rijeka Una, koja će Vam ostati u sjećanju da se uvijek vratite u grad Bihać... Besplatan WI-FI, besplatan parking i uključeni boravišna pristojba i osiguranje u cijenu! Kupon vrijedi do 20.12.2022.

HOTEL SWISS PLUS prava je oaza udobnosti u centru Bihaća. Hotel je novoizgrađeni moderni hotel koji nudi mir i potpuni komfor, smješten u neposrednoj blizini centra, kulturno-povijesnih znamenitosti, rekreativnih i turističkih atrakcija Grada Bihaća.

 Hotel SwissPlus smješten blizu rijeke Une, udaljen je 10 minuta hoda od Muzeja Prvog zasjedanja AVNOJ-a s povijesnim izložbama i kilometar od džamije Fethija iz 13. stoljeća.

Dočekat će vas naše ljubazno osoblje, predvoditi kroz moderni ambijent hotela i pobrinuti se da vaš boravak u hotelu bude potpuno udoban. Hotel nudi 27 moderno opremljenih izuzetno komfornih soba. 

Sve sobe su opremljene udobnim krevetima i luksuznim kupaonicama. Hotel ima vlastiti vanjski parking sa 24-satnim video nadzorom. U sklopu hotela nalazi se restoran Swiss te bar.

U prizemlju hotela nalazi se restoran Swiss, za koji smo sigurni da će vas očarati ukusnim specijalitetima i ponudom pića. A za ljubitelje talijanske kuhinje u ponudi imamo pizze pravljene po originalnoj talijanskoj recepturi. Uz standardnu à la carte ponudu, svaki dan u restoranu Swiss možete uživati i u dnevnoj ponudi jela tradicionalnih i specijaliteta internacionalne kuhinje. Restoran Swiss ističe se i velikom ponudom slastica.