[23.-26.12.] Pohorje Village Wellbeing Resort - BOŽIĆ u WELLNESS & SPA HOTELU BOLFENK 4* uz 3 polupansiona, svečanu božićnu večeru, bazene, božićnu dječju animaciju... za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u božićnoj idili Village Wellbeing Resorta na bajkovitom Pohorju! Kupon vrijedi isključivo za 23.12.-26.12.2022.

Zamislite kako se opuštate uz pucketanje vatre iz kamina, uživajući pritom u pogledu na snijegom prekrivene vrhove smreke. Toliko toga želite učiniti, a tako ste opušteni da Vam se ustvari ne da baš ništa... Baš to Vam želimo pružiti, jer mir i spokoj ono su čemu svatko od nas teži, a ponekad teško pronalazi!

4 dana/3 noćenja + 3 polupansiona s buffet doručkom i večerom - 2 pansionske večere i 1 svečana božićna večera 24.12. + smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi + poklon dobrodošlice u sobi - pismo dobrodošlice i domaći keksići + neograničeno korištenje bazena + božićna dječja animacija + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI!

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući »WellNest« do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju savršeni odmor od svakodnevnice. Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode.

Hotel raspolaže sa 20 deluxe dvokrevetnih soba koje su opremljene kupaonicom s tušem ili kadom, čajnom kuhinjom (uz doplatu), blagovaonom, kabelskom LCD TV, sefom i besplatnim WI-FI internetom. Svaka soba ima sofu koja može postati pomoćni ležaj za 1 odraslu osobu ili 2 djece do 11,99 g. Većina soba ima udoban i prostran privatni balkon.

U sklopu hotela, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. 

Hotel je direktno povezan s Wellness kućom »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C).  Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s pet različitih sauna (finska sauna, kromo sauna, turska kupelj, aroma kupelj i hammam sauna), ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Ulaz u Svijet sauna nadoplaćuje se posebno u Hotelu.

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. Gostima je na raspolaganju i besplatni parking.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.