NOVO! Koža pamti! Poboljšajte tonus kože lice uz neigličnu mezoterapiju licu ili mikrodermoabraziju u Platinum Bella Beauty u Zagrebu uz do čak 47% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.02.2023.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama! Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Metoda koje se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj sjaj, elastičnost i tonus.Radi se o metodi kojom u kožu u nosimo čitav niz korisnih supstanci – vitamine, minerale, hijaluronsku kiselinu...Na ovaj će način vašu kožu punimo sa više potrebnih hranjivih tvari nego što biste Vi postigli godinama nanošenja krema. Potrebno je napraviti više tretmana (svaki tretman daje rezultate), nakon kojih će koža izgledati svjetlije i punije. Oporavak je kratak, na koži nisu vidljivi nikakvi (ili minimalni) tragovi tretmana, te se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.
Nakon inicijalnog ciklusa, preporuka je raditi povremene „dohrane“, čija učestalost ovisi o stanju kože i načinu života.