NOVO! Novogodišnji praznici na otoku Pagu i doček Nove godine u Novalji - uživajte u 4 dana/3 noćenja za do 10 osoba u luksuznoj Villi Presley ili Villi Shelby s privatnim jacuzzijem!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzne ville 4* s hidromasažnim bazenom udaljene samo 300 m od glavnog trga gdje ćete se zabavljati dugo u noć uz nastup JELENE ROZGE! Kupon vrijedi od 29.12.2022. do 01.01.2023.

Villa Presley / Villa Shelby opremljena je potpuno funkcionalnom kuhinjom sa svim potrebnim sadržajima, ima 2 kupaonice i 1 WC te 3 spavaće sobe od kojih su dvije s bračnim krevetima i jedna s 2 kreveta za jednu osobu.

U prizemlju i na prvom katu nalaze se dnevni boravci koji imaju kauč na razvlačenje koji može smjestiti do dvije osobe. 

Na prvom katu ville nalazi se jacuzzi u kojem možete uživati u bilo koje doba dana. U dvorištu se nalazi veliki zajednički kameni roštilj koji vam stoji na raspolaganju za korištenje.

Kako bi vaš odmor bio još zanimljiviji dajemo par prijedloga za dodatno uživanje tijekom vašeg boravka u Novalji!

Otok Pag ima mnogo prirodnih ljepota, stoga predlažemo da novogodišnji mamurluk riješite šetnjom lunjskim maslinicima. Prekrasna šetnja uz više od 80.000 maslina i šetnicom koja se proteže i uz more. Za one aktivnije i željne adrenalina tu su Life on Mars i staza Svetojanj

Life on Mars jedna je od najljepših hiking staza u Hrvatskoj i nudi nekoliko ruta, od kojih se svaka razlikuje po zahtjevnosti, tako da će se za svakoga naći ponešto. Staza Svetojanj naziv je dobila po prapovijesnoj bizantskoj utvrdi Svetojanj iz VI.st. za vrijeme cara Justijana. Ovo je tehnički zahtjevna staza zbog izrazito kamenitog terena, ali staza koja nudi poseban vizualni doživljaj.