NOVO! Uvjerite se u hvaljenu učinkovitost BRAZILSKE MADEROTERAPIJE ili MADEROTERAPIJE ili PRESOTERAPIJE u salonu OzonM u Zagrebu! Izaberite između 6 paketa i zablistajte figurom, od samo 69 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.03.2023.

MADEROTERAPIJA

Otklanjanje celulita, masnog tkiva i toksina iz tijela, preoblikovanje tijela, smanjenje opsega, ljepši tonus kože, oblikovanje i podizanje stražnjice, opuštanje tijela i uma, smanjenje mentalne i fizičke napetosti, poticanje na rad organa i cirkulacije krvi i limfe, smanjenje boli u mišićima MADERO. Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta. Mnogi misle da je maderoterapija bolna poput drugih tretmana uklanjanja celulita, no iako tako izgledaju, valjci su potpuno bezopasni i vrlo ugodni. Klijenti se opuste i uživaju u tretmanima, a po završetku izlaze zadovoljni i oslobođeni stresa.

LIMFNA (PRESO) DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Tretmani daju i do 6 puta brže rezultate od klasičnih. Izgubt ćete i do 42 cm u predjelu trbuha. Transformacije tijela moguće su za jedan dan, jedanim tretmanom. Brazilska maderoterapija provodi se kombinirajući oblike vakuum drva, pa se tijekom tretmana tijelo modela savršeno modelira i čini ga privlačnijim. Svaki tretman čini razliku. Brazilska madero masaža dopire duboko ispod slojeva tkiva kako bi se iznutra aktivirale stanice. 

Prednosti brazilske maderoterapije su smanjivanje masnih naslaga oko struka, uklanja višak s bedara, sužava struk, definira ruke i stopala, oblikuje bedra i stražnjicu, smanjuje naslage na leđima i trbuhu i redizajnira masnoću na stražnjici.