Najnoviji model PowerBank prijenosnog usb punjača za mobilne telefone i slične uređaje koji se pune putem USB kabela uz 60% popusta! Dostava je uključena!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koliko puta nam se svima dogodilo da nam se npr. mobitel isprazni, a nemamo nigdje pri ruci punjač, utičnicu, laptop i slično. Sad je došao kraj tome.

Ponuda uključuje:


Najnoviji model PowerBank prijenosnog usb punjača za mobilne telefone i slične uređaje koji se pune putem USB kabela (mp3 player, tablet, električna cigareta, pametni satovi, mobilni telefoni itd).


Radi se o novom modelu mini punjača koji se napuni na normalnoj struji, te ga se nakon toga nosi sa sobom kao pricuvni punjač/baterija kad se nađete negdje, a baterija je pri kraju. Idealno za putovanja, ali i za fakultete i skole kad igrice i fejs isprazne bateriju, a jos nije kraj školskog dana.


Dolazi u paketu sa mini usb kabelom za svoje punjenje, te je dostupan u bijeloj, plavoj, zelenoj i rozoj boji. Ima kapacitet od cak 2600mAh sto je dovoljno za napuniti gotovo svaki uredaj, te je kompatibilan sa gotovo svim onim uredajima koji se pune preko USB kabela.

Dostava je uključena u cijenu kupona.

Kupon se realizira ispunjavanjem online narudžbe na linku OVDJE.