Rasteretite se, oslobodite od stresa i bolova u Salonu OzonM u Zagrebu koji Vam donosi aroma, sportsku, medicinsku, klasičnu, hot stone ili švedsku masažu uz do 53% POPUSTA!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu masažu prema svojim potrebama! Na raspolaganju Vam je 6 opcija... Kupon vrijedi do 24.02.2023.

Klasična masaža se koristi ako imate problem sa glavoboljom, depresijom, stresom, anksioznošću. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene pokretljivosti zgloba). Učinkovita je kod mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća ili iščašenja zglobova. Pomaže kod problema s cirkulacijom, grčevima, edemima zglobova, “teških nogu” te ublažava sve vrsta reumatskih tegoba. Opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

Sportska masaža ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To čini koristeći smanjenje mišićnog tonusa, koji se prirodno povećava unutar treninga, te poboljšanje cirkulacije, naročito one kapilarne. Kako se tijekom izvođenja vježbi u mišićima događaju mikro-traume mišićnih vlakana, koja dovode do upala i bolova, sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.

Švedska masaža terapija je razvijen od strane švedskog liječnika Par Henrik Linga u kasnim godinama 19-og stoljeća, a uključuje korištenje ruku, podlaktice i koljena za rad na površinskim mišićima. To je masaža za opuštanje, povećanje dotoka kisika u tijelu, te oslobođenja tijela od toksina.

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) je tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata, a koristila se još u drevnoj kineskoj medicini.

Hot stone masaža još su sjevernoameričke domorotkinje znale da toplo kamenje olakšava bolove tijekom mjesečnice, a gospoda u starom Rimu su ležali na stolovima s vrućim/hladnim kamenjem za opuštanje. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava.