Poznati okusi i mirisi zimskih delicija na imanju ETNO PARK ZAGREB! Bogati ručak ili večera za 2 osobe - buncek sa dinstanim zeljem i restanim krumpirom uz čašu vina Šafran i porcija fritula...

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moderni pristup tradicionalnoj gastronomiji... Radno vrijeme: utorak - nedjelja 10-22h. Kupon vrijedi do 28.01.2023.

ETNO PARK ZAGREB

Pobjeći od gradske vreve uslijed radnog tjedna u osobnu oazu mira i zelenila na „me time“, dobru kavicu, domaću štrudlu ili čak na ručak/večeru poslije posla, sada možete u bilo kojem trenutku.

Naš restoran otvoren je za sve goste od utorka do nedjelje, unutar radnog vremena. Osim božanstvenih gastro delicija kojima ćete zadovoljiti svoje okusne pupoljke, ostala osjetila zadovoljit ćete pogledom s terase restorana na prekrasnu livadu i „open space“ zelenila. 

Ovo utočište nadomak centra Zagreba (samo 20-ak minuta vožnje autom), a opet daleko od buke i zagađenja, može biti vaše baš SVAKI DAN.

Dođite, povedite prijatelje, obitelj, djecu, ma dođite i sami – u svakom slučaju naši chefovi će se pobrinuti da se osjećate kao poseban gost. Dodatna zatvorena terasa pokraj restorana ima ukupan kapacitet od 100 sjedećih mjesta te ju možete iznajmiti kao salu „PARK“ za vaše privatne evente.