Salon Kriori u Zagrebu poziva Vas na MINI SPA DAY za tijelo - masaža tijela 60 min i termodeka - i za lice - RF, masaža i hidratantna maska, sve za samo 279 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.02.2023.

• Masaža tijela eteričnim uljem 60 min • termodeka 30 min • radiofrekvencija lica • masaža lica • hidratantna maska!

RADIOFREKVENCIJA LICA

Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeniranje ošećene strukture kože.

TERMODEKA

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.