Tretman se izvodi uz pomoć TODDA linije proizvoda koja je koktel aktivnih sastojaka (aminokiselina, minerala, vitamina i hijalurona) koji sudjeluju u sintezi kolagena. Tretman traje 60 minuta. Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Tretman uključuje apšminkanje, peptidni peeling, aparativni mehanički peeling, LED terapiju, microneedling terapiju prema tipu i stanju kože, umirujuću hidratantnu masku, završnu njegu prema tipu i stanju kože.

Microneedling je tretman koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju, a uz to smanjuje izraženost ožiljaka od akni, hiperpigmentacija i bora.

Ovaj precizan mikromehanički uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem, a primjenjuje se na sve regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa..).

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!

aOra Beauty Awareness tretman se izvodi uz pomoć TODDA linije proizvoda koja je koktel aktivnih sastojaka (aminokiselina, minerala, vitamina i hijalurona) koji sudjeluju u sintezi kolagena. Upravo zbog toga koža je nakon samog tretmana još zdravija i blistavija.