NOVA GODINA s obitelji i prijateljima - 4 dana/3 noćenja za do 12 osoba u kompletno namještenoj kući za odmor Pool Village House u Breznici sa vlastitim saunom i sadržajima za igre!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Dvorište broji 3000 m2 sa dva objekta, a ova kuća za odmor ima oko 180 m2 prostora. Kuća je rustikalna, nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Pored vrhunskog smještajnog kapaciteta (4 spavaće sobe) na raspolaganju su Vam dnevni boravak i kuhinja s velikom blagavaonicom pogodnom za proslave (kapaciteta 10+), dvije kupaonice sa WC-om i jedan zasebni WC, 2 Smart televizora (1 sa internetskom TV), sezonski bazen (8x4) sa sunčalištem i beach barom, fitness soba sa saunom, game room sa bilijarem i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječje igralište.

Kuća ima uređenu okućnicu i vanjski prostor za sjedenje (oko 70 m2).

Imanje je blizu autoceste i stare ceste Zagreb-Varaždin te uređene motocross staze. U blizini je i šuma, a imanje se nalazi u prekrasnom krajoliku.

Moguća je nabavka svih domaćih namirnica od susjeda: salata, povrće, zimnica, prasetina, janjetina, brašno, jaja...