Luksuzni wellness paket za dvoje u Hotelu Trakošćan****! Iznenadite dragu osobu i provedite 1 ili 2 noćenja na bazi Polupansiona uz korištenje bazena, saune, whirpool-a i fitnessa uz 50% popusta!

347 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 ili 2 noćenja uz doručak i večeru,kremšnitu, ulaz u dvorac Trakošćan,neograničeno korištenje prekrasnog bazena... sve za 2 OSOBE već od 599 kn u Hotelu Trakošćan****! Uživajte!


Možete odabrati između 2 opcije:

1. opcija
: 2 dana i 1 noćenje, smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona za 2 osobe u standard sobi, besplatan ulaz u Dvorac –muzej Trakošćan jednokratno, kremšnita Trakošćan, neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauna whirlpoola i fitness centra

2. opcija: 3 dana i 2 noćenja,
smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona za 2 osobe u standard sobi, besplatan ulaz u Dvorac –muzej Trakošćan jednokratno, kremšnita Trakošćan, neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauna whirlpoola i fitness centra

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, hotel Trakošćan smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca (dvorac Trakošćan) iz bogate hrvatske baštine. Dopustite da vas ljubazno osoblje Hotela Trakošćan**** razmazi!

Dodatna pogodnost za kupce: 25% popusta na korištenje usluga Spa & Wellness centra  " Lorem Paradiso ", 20% popusta na a la carte gastro ponudu

Rok iskoristivosti kupona do 27.12.2014.
Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef, internet.

Svaka soba ima pogled na park šumu odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan što u cijelosti upotpunjuje ukupni doživljaj boravka u hotelu.

Nekad rezidencijalni dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji.

Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju. Ukoliko do sada niste posjetili Trakošćan krajnje je vrijeme, a osoblje Hotela Trakošćan**** će Vaš doživljaj učiniti potpunim!

Po kupnji kupona potrebna je najava i provjera dosupnosti željenog termina na 042 440 800