NOVO - Salon Masris u Sesvetama donosi Vam paket za čistu, zategnutu i obnovljenu kožu lica - mikrodermoabrazija i maska + fototerapija GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zdravlje, čistoća i njega kože vašeg lica u jednom paketu! Kupon vrijedi do 25.02.2023.

MIKRODERMOABRAZIJA je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Tijekom tretmana stari sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

MASKA ZA FOTOTERAPIJU LICA reducira bore na licu, povećava proizvodnju kolagena, smanjuje grublju teksturu kože, reducira neravnomjernu pigmentaciju, poboljšava protok limfe, pojačava mikro cirkulaciju i pomaže obnovi tkiva. Koristi se u liječenju atopijskog dermatitisa, psorijaze, vitiliga, kontaktnih alergijskih dermatitisa, pruriga i nekih drugih kožnih bolesti. Fototerapija je kontrolirano izlaganje UV zračenju i predstavlja veliku pomoć u liječenju mnogih bolesti te je pod nadzorom stručne osobe siguran i pouzdan oblik terapije.