Provedite slobodno vrijeme u dvoje ili sa društvom na Krku! 1, 2 ili 3 noćenja na bazi doručka u Villi Maris 4* u Punatu za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 3 godine ili za 3 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nudimo idealan smještaj za Vas i Vašeg partnera, Vaš obiteljski odmor ili godišnji sa prijateljima! Punat je idealna lokacija za goste koji žele svoj odmor provesti okruženi prelijepom prirodom, degustirajući autohtonu gastro ponudu... Kupon za ponudu vrijedi do 28.12.2022.

VILLA MARIS 4*

Ova prelijepa moderna vila okružena je zelenilom i velikim dvorištem. Smještena je u mjestu Punat, 200 metara od mora i 700 metara od centra mjesta. U 10 prostranih soba villa Maris nudi udoban smještaj za 22 osobe. Po dogovoru nudimo mogućnost organiziranja raznih događanja, proslave rođendana, godišnjica i svega ostalog što poželite. 

Moderno i s ukusom uređene sobe svojim gostima nude ekstra velike krevete, vlastitu kupaonu i terasu ili balkon. Sobe su dvokrevetne, a neke od njih nude mogućnost smještaja treće osobe. Opremljene su klima uređajem, TV-om, minibarom, sefom i kartičnim ulazom. Odaberite prostranu kuponu sa sušilom za kosu, tuš kabinom ili ležećom kadom i podnim grijanjem. Veličina sobe sa balkonom iznosi od 32-44 m2. 

Uz smještaj nudimo Vam buffet doručak i besplatan parking.

Atrakcije u blizini: šetnja uz more, besplatno korištenje bicikala, biciklističke staze, posjet otoku Košljunu, izlet brodovima, planinarenje.

PUNAT

Na jugozapadnom djelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenjih uvala Jadranskog mora, nalazi se mjesto Punat. Jednostavnom primorskom ambijentu mjesta Punat svu draž daju male stisnute ulice i konobe koja čuvaju dobra vina. Uz vinograde i maslinike u kamenu, Punat ima i pravi dragulj koji se nalazi u sredini uvale – otok Košljun.

Punat privlači puno gostiju svojim prekrasnim, uređenim, šljunčanim plažama koje node obilje mogućnosti za aktivan odmor u Puntu: ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, tobogani, padobrani te mnoge druge aktivnosti. Za one željne više sportskih aktivnosti tu je i Wakeboard Ski-lift, centar za skijanje na vodi, te uređene biciklističke staze koje se protežu cijelim otokom!