[ZAGREB] Ovih blagdana neka vaš dom krasi veličanstveno, pravo božićno drvce po najboljim cijenama na tržištu već od samo 89 kn - NORDIJSKA JELA, SILBER, SMREKA ili ŽIVO DRVCE u tegli!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i preuzmite svoje odabrano drvce na zagrebačkoj adresi Prudi 22, a usto prošećite i razgledajte čak 4.000 m2 bogatog i raznovrsnog izbora božićnih drvca! Osigurano parkirno mjesto! Kupon vrijedi za 1 izabrano drvce i vrijedi do 24.12.2022.

Čarobni miris smreke ili jele upotpunit će zimsku idilu vašega doma, a nakon što ju ukrasite pružit će Vam više veselja i radosti u ovim blagdanskim danima...

Preuzimanje drvca ISKLJUČIVO od 14.12. do 24.12. u vremenu od 08h do 20h na lokaciji Prudi 22 (iza zgrade Sunca Osiguranja od 08 do 20 h, 100 m sa istočne strane HTV centra). Sa sobom obavezno ponesite isprintani kupon!

Božićno drvce je najvažniji i središnji ukras božićnih blagdana. Bilo da ga kitite prema tradiciji na sami Badnjak ili koji tjedan prije, važno je znati koju vrstu božićnog drvca odabrati.

THINK GREEN - čuvajmo prirodu, a za svaku kupljenu smreku mi ćemo zasaditi 10 novih!

Božićno drvce je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tradicija koje se povezuju s proslavom Božića. To je obično zimzeleno stablo koje se unosi u dom ili se postavlja na otvorenom, a tijekom dana oko Božića ukrašava se kuglicama, slasticama te božićnim lampicama, malim raznobojnim svjetiljkama, dok su se prije češće ukrašavala svijećama. Na vrh drvca često se postavljaju anđeo ili zvijezda repatica koja predstavlja Betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista.