Termalni odmor iz snova - TERME SNOVIK pozivaju Vas na 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka, uživanje u bazenima i saunama, rekreacijske sadržaje i programe, a sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete 0-3,99 godina GRATIS! EXTRA pogodnost za sve kupce kupona: 10% popusta na skijašku kartu za skijalište Krvavec - proglašeno najboljim skijalištem u Sloveniji! Svake subote slovenska večera uz tradicionalna domaća jela! Kupon vrijedi do 23.12.2022.

Terme Snovik nude smještaj u udobnim i dobro opremljenim sobama, studijima ili apartmanima. Apartmansko naselje s 4**** koje se proteže iznad termalnog kompleksa izgrađeno je od prirodnih materijala, što omogućuje opušten i ugodan osjećaj u apartmanima i sobama s umirujućim pogledom na zelenu dolinu i okolne planine.

2x dnevno ulaz na zatvoreni bazen, svakodnevno korištenje Kneipp tuševa, svakodnevna vođena grupna tjelovježba u vodi, noćno kupanje srijedom/petkom/subotom, 1x dnevno ulaz u saunu, korištenje vanjske teretane i trim staze!

Termalna  voda  u  Snoviku  je  izvor  zdravlja.  Prirodni  je  lijek  bogat  kalcijem,  magnezijem,  natrijem,  kalijem  i  drugim korisnim mineralima koji blagotvorno djeluju na kosti, kožu i probavu.

Kompleks bazena sastoji se od unutarnjih i vanjskih bazena s prirodnom travnatom plažom. Voda u unutarnjem bazenu ima 32 °C, au masažnom 36 °C. Vanjski bazen s toboganima, u kojem je temperatura vode od 26 °C do 28 °C, pravi je avanturistički raj za djecu i odrasle. Od 12. rujna 2022. vanjski bazeni su zatvoreni.

U prekrasnoj Tuhinjskoj dolini ćete udisati svježi zrak uz bistre potoke, u zagrljaju zelenih šuma i suncem obasjanih vrhova planina. Opustit ćete se u termalnoj vodi Termi Snovik je izvor zdravlja. Voda je prirodni lijek bogat kalcijem, magnezijem, natrijem, kalijem i drugim korisnim mineralima koji blagotvorno djeluju na kosti, kožu i probavu. Šetat ćete zelenom okolicom a najzdravije i najopuštenije će vam biti ako krenete na jednu od Kneipp bosonogih staza koje opuštaju mišiće, a dobro će vam doći i nježna masaža stopala.

Uživat ćete u zdravoj hrani pripremljenoj od lokalnih sastojaka u jednom od naših restorana. Naravno, moći ćete začiniti svoje obroke mnogim ljekovitim i ukusnim biljem iz našeg biljnog vrta.

Očekuju vas zelene ravnice pored šume, neposredno uz vašu kuću za odmor. Za vas je spremno 12 biciklističkih i 8 pješačkih staza. U blizini je Arboretum Volčji Potok, carstvo cvijeća i zelenila. Očekuju vas obližnja Velika planina i Menina planina. Odmor možete provesti u opuštanju, ali ako želite nešto i vidjeti, evo starog Kamnika i samo 30 km udaljene Ljubljane. U Termama Snovik provest ćete odmor opušteno, mirno, u zdravom i sigurnom okruženju.