ADVENT i BOŽIĆ u MALINSKOJ - najljepše obiteljsko uživanje u Hotelu Malin 4* uz 2 noćenja s polupansionom, Dane bakalara, Wellness & SPA, bogate gastro i glazbene programe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Toliko razloga zbog kojih biste ovog Adventa trebali krenuti put Malinske - adventskog HOT SPOT-a Kvarnera! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikende: 09.-11.12. /16.-18.12. / 23.-25.12.22.

Očekuje Vas štošta :) - tematska večera "Dani bakalara" u restoranu Royal + adventski nedjeljni brunch, a za najmlađe - dječja animacija uz stručno vodstvo + posjet kući Djeda Božićnjaka + korištenje dječjeg kluba: mini club, kino room, play station, kreativne igraonice...!

Zaboravite Laponiju, ovog prosinca dođite u Malinsku! 

Ne zato što to ne bi bilo putovanje za sjećanje, već zato što tog omiljenog božićnog prijatelja mališana veći dio prosinca neće biti tamo. Naime, ove godine, odlučio je omiljeno doba godine provesti u Malinskoj, na otoku Krku, gdje će zajedno sa svojim vilenjacima, u Kući Djeda Božićnjaka na samo 5 min udaljenosti u hotela Malin, u kojem možete uživati u čarobnom prosincu!

DANI BAKALARA i ove godine se tradicionalno održavaju u restoranu Royal! Veliko otvorenje zakazano je za 09. prosinca uz nastup banda Trio Marinero te nastavak druženja u noćnom baru uz prekrasan vokal – Rinu Petrovića...

Zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu u bogatoj gastro ponudi s više od dvadeset vrsta jela od bakalara savršeno uparenim vinima iz vrbničkih vinograda. Bakalar na bijelo, polpete i kroketi od bakalara, bakalar na norveški, bakalar u kori od tikvica, file od bakalara u lisnatom tijestu, bakalar u finim travama, bakalar na glagoljaški samo su neke od gastro delicija kojima poštujemo tradiciju i recepte naših nona, ali istovremeno i eksperimentiramo s novim kombinacijama i okusima.

ADVENT U MALINSKOJ službeno počinje 4. prosinca paljenjem adventskih svijeća i božićnih lampica, uz glazbenu pratnju raznih izvođača, a nastavlja se sve do Badnjaka! Više o adventskom programu www.visitmalinska.com!

Dolazak sv. Nikole (6.12.), dva koncerta - Gazde i Speen Band (9.12.) te Damir Kedžo s bendom i kvartet Coffee Shop Acoustic (18.12.), "Božić po domaću" (16.12.) koji vraća u vrijeme nekadašnjih proslava Božića, Adventska biciklijada (17.12.), koncert "Klapski Božić" (19.12.) u sjajnom Interpretacijskom centru maritimne baštine DUBoak, After Job Party (23.12.) na rivi...

HOTEL MALIN okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2): klimatizirana i opremljena (SAT TV, TEL, pisaći stol, mini bar, sef, sušilo za kosu). U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja koji je prikladan za treću odraslu osobu.

Neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, relax zone s ležaljkama u Wellness & Spa centru hotela Malin!

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!