Dijete do 2 godine sa dvoje odraslih GRATIS! Uživajte u ugodnom smještaju de luxe soba i vrhunskim delicijama, a hotel je nadomak Splita koji oduševljuje i van sezone! Kupon vrijedi do 20.12.2022.

HOTEL SAN ANTONIO 4* nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. 

Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (WI-Fi). Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina.

Očekuju Vas i besplatan parking te besplatan WIFI internet!

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze delux sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe. 

De luxe sobe sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama, zadovoljit će potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split. Sadržaj: telefon; klima uređaj; kabelska ili satelitska TV; sef (safe); minibar; dvije dodatne mogućnosti za spavanje na kauču za spavanje ili foteljama na razvlačenje u glavnoj zgradi.