[14.-16.04.] TOP event za sve ljubitelje stripova! Travelego Vas vodi u Prag - 3 dana/2 noćenja s doručkom, uključena ulaznica za COMIC-CON i autobusni prijevoz iz 3 grada!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan prijedlog putovanja za početak proljeća! Kupon vrijedi za 14.04.-16.04.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika i željenim MJESTOM POLASKA (Zagreb/Sesvete/Varaždin) te odabirom sobe (1/2 ili 1/3)!

1. DAN petak 14.04.

Vožnja autobusom kroz Mađarsku i Austriju do Praga uz usputna zaustavljanja. Po dolasku u Prag odlazak u centar, orjentacijska šetnja od Vaclavske namesti do Starogradskog trga, upoznavanje s gradom te slobodno vrijeme za ručak. Odlazak u hotel te vrijeme za odmor. Po želji ponovni odlazak u centar individualno gradskim prijevozom. Predlažemo večeru u jednoj od tradicionalnih čeških pivnica (uz doplatu). Povratak u hotel gradskim prijevozom. Noćenje.


2. DAN subota 15.04.

Doručak u hotelu. Nakon doručka, oko 09.00h odlazak u razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča (cca 3h) - Napomena: putnici koji ne žele u razgled autobusom voze se do O2 Multiarene na održavanje Comic Con sajma / Radno vrijeme Comic Con sajma je od 09.00h do 23.00h. 


Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama + ulaznicu za izložbu + voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja + lokalnog vodiča za razgled Praga na hrvatskom jeziku + smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu + jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti + organizacijske troškove.

Autobusom odlazimo prema kraljevskom dvorcu te dalje nastavljamo razgled pješice: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavskih namestí s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom.


Nakon razgleda odlazak do O2 Multiarene na Comic Con sajam te slobodno vrijeme za odlazak na sajam. Individualan povratak sa Comic Con sajma METRO ili TRAMVAJSKOM linijom do hotela. Noćenje.

3. DAN nedjelja 16.04.

Doručak u hotelu. Nakon doručka odjava iz hotela polazak prema Češkom Krumlovu. Dolazak u Češki Krumlov, grad koji je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju. Povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi. 

Šetnja do dvorca i uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme za šetnju i ručak. Preporučujemo da svakako probate lokalno Eggenberg pivo, a pivovara koja ima povijest dugu gotovo kao i sam grad, ima i izvrstan restoran s raznolikom ponudom i delicijama češke kuhinje! Nakon ručka, oko 15.00h odlazak prema mjestu polaska. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.