Ovaj piling prodire do dubljeg sloja kože ne oštećujući njezin površinski sloj i time omogućava njezinu rejuvenaciju i regeneraciju! Kupon vrijedi do 31.01.2023.

Vlasnica Dharma Instituta Ivana Škender, kozmetolog i wellness manager svojim dvadesetogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote i uspješnim petnaestogodišnjim vođenjem i građenjem brenda Dharma Instituta ide u korak s modernim načinom života i prati trendove, te svojim klijentima omogućuje najbolju ponudu tretmana, vodećih aparata na tržištu uz izuzetno profesionalnu uslugu. 

Naglasak svih naših usluga i tretmana bazira se na u potpunosti individualnom i cjelovitom pristupu kako bi se na kraju svakog tretmana postigao potpuni učinak sklada duha i tijela i kako bi se svaki klijent osim trenutačno vidljive fizičke promjene na tijelu osjećao zdravo, lijepo i sretno.

T50 PILING je jedinstven i inovativni piling pripremljen kao mesosistem koji ne zahtjeva oporavak nakon aplikacije, a sastoji se od triklorocetne i kojične kiseline, arbutina i hidrogen peroksida. Ovaj piling prodire do dubljeg sloja kože (dermisa) ne oštećujući njezin površinski sloj (epidermis) i time omogućava njezinu rejuvenaciju i regeneraciju. Komponente ovog pilinga su birane na poseban način kako bi zadovoljile očekivanja svakog klijenta.

Trikloroctena kiselina 35% stimulira rast fibroblasta u koži,ima protuupalno djelovanje, suzuje pore, pozitivno djeluje na akne, ima antibakterijski učinak te povećava elastičnost kože. Hidrogen peroksid ima jako antiseptičko djelovanje, u kontaktu sa kožom promovira otpuštanje kisika što automatski čisti kožu te čini njezine receptore osjetljivijim za apsorpciju drugih hranjivih sastojaka. Kojična kiselina prvenstveno potiskuje proizvodnju melanina, smanjuje pigmentacije, pjege i pozitivno djeluje na smanjenje ožiljaka te strija. Arbutin je jaki antioksidans koji se izolira iz bobičasta voća, pšenice i kruški. U kontaktu s kožom daje joj izvanredni sjaj i blistavost upravo svojim hipopigmentacijskim učinkom.

Indikacije: akne, hiperpigmentacije kao posljedica akni i upalnih procesa kod akni, strije, melazma i hiperpigmentacija, hipopigmentacija, seboroični dermatitis, ožiljci.

Efekti: onifikacija kože, normalizacija funkcija sebacealnih žlijezda, lifting kože, izbjeljivanje kože, zaustavljanje procesa fotostarenja kože, koža postaje svježa i potpuno nestaju manji ožiljci i pore.