Wellness studio Sensei u Zagrebu donosi Vam ponudu za potpuno opuštanje duha i tijela i vraćanje energije - 45 min Short and Sweet masaže leđa, vrata, ruku i lica + 15 min Qigong flow!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Qigong vježbe povezuju tijelo, um i duh te omogućuju otpuštanje intenzivnih emocija, postizanje unutarnjeg balansa te osnaživanje pozitivnih stanja... Kupon vrijedi do 20.02.2023.

Qigong flow

Riječ Qi u doslovnom prijevodu znači energija, dok Gong podrazumijeva rad, tako da bismo mogli reći da je Qigong umjetnost rada sa energijom koja nas okružuje i koja je u nama. Qigong vježbe povezuju tijelo, um i duh te omogućuju otpuštanje intenzivnih emocija, postizanje unutarnjeg balansa te osnaživanje pozitivnih stanja kao što su zahvalnost, sreća, suosjećanje, te osjećaj unutarnjeg mira i zadovoljstva.

Redovno prakticiranje Qigonga uči nas nositi se sa svakodnevnim izazovima, stresom i poteškoćama, te blagotvorno djeluje na smanjenje simptoma depresije i anksioznosti, suvremenih boljki današnjeg modernog čovjeka.

Qigong podrazumijeva vježbe disanja, meditacije, vizualizacije, afirmacije te meditaciju u pokretu. Tjelesni aspekt vježbi pomaže u otklanjanju napetosti u mišićima, boljoj pokretljivosti zglobova i mobilnosti, te je dobra alternativa jogi za one kojima je ona previše tjelesno zahtjevna.

Short and Sweet opuštajuća masaža leđa, vrata, ruku i lica

Idealan tretman u nedostatku vremena jer uključuje masažu dijelova tijela koji su najviše pogođeni stresom (bol u leđima, ukočenost vrata, ramena, lica, glavobolje). Za mlade mame, poduzetnice, u pauzi za ručak ili kada god trebate brzinsko opuštanje od stresa i umora uz najbolji rezultat.

Sensei studio

Osmišljen je kao oaza za žene u kojoj se s lakoćom postiže unutarnji balans, vraća izgubljena energija i osnažuje um, duh i tijelo. Svi tretmani kreirani su s posebnom pažnjom i temelje se na dugogodišnjem iskustvu rada u wellness tretmanima, energetskom radu i osobnom razvoju.

Baza na kojoj se temelje terapeutski tretmani masaže, meditacije u pokretu, vježbe disanja, aromaterapije, zvukoterapije i kromoterapije jest somatski terapeutski rad. Somatatski kao pojam znači "imati vezu sa tijelom" i kao takav ima utjecaj na emocionalne i mentalne promjene putem rada sa tijelom.

Rezultat takvog terapeutskog pristupa ima blagotvorno djelovanje na živčani sustav i cijeli organizam, te vrlo uspješno pomaže u smanjivanju simptoma stresa, anksioznosti i depresije.