[70% POPUSTA!] Salon Tajna Ljepote u Zagrebu donosi Vam paket 1x UltraContour, 1x Cryocoolsculpting 360 stupnjeva i 1x 10 Tesla s RF!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS: NAJNOVIJI 8D HIFU s V-MAX sondom za 'peglanje' bora - mala zona - izbor između nazolabijalnih bora, bora oko očiju, podočnjaka, bora između obrva ili vrata! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Paket za uspješno uklanjanje masnih stanica i mršavljenje - 1x UltraContour za skidanje obujma do 2.5 cm u jednom tretmanu + 1x Cryocoolsculpting 360 stupnjeva (u jednom tretmanu rade se 4 područja, npr. trbuh i bedra) + 1x 10 Tesla s radiofrekvencijom za učvršćivanje i topljenje masnih naslaga!

ULTRACONTOUR

U samo jednom tretmanu do 2,5 cm manje! Konačno se riješite masnih naslaga bez potrebe za tretmanima održavanja! Zamijenite samo 3 tretmana za čak 72 treninga, odnosno 90 salata za ručak! Rezultati dobiveni aparatom V5 UltraContour 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana, a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.

Aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak. Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I INFRACRVENO LED SVIJETLO. Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana! 

Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima, a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice; namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.

CRYOCOOLSCULPTING 360 STUPNJEVA je najnoviji i jedini uređaj četvrtke generacije u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice sa podbratka, trbuha, bedara, stražnjice, nogu, ruku, listova, leđa, područja ispod prsa (kod muškaraca)! Aplikatori ovog uređaja zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od prethodnih uređaja koji zamrzavaju tkivo samo bočno. Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Po prvi puta uređaj može potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak.

Tretmani su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti, zamjenjuje čak 3 tretmana u odnosu na prijašnje uređaje, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana!

10 TESLA S RADIOFREKEVNCIJOM za učvršćivanje i topljenje masnih naslaga je druga i najnovija generacija TESLA uređaja te prvi je i jedini neinvazivni postupak oblikovanja tijela koji omogućuje smanjenje masnoća i izgradnju mišića u jednoj 30-minutnoj terapiji. Ima 2 tehnologije u jednoj: sinkroniziranu radiofrekventnu energiju (RF) za uklanjanje neželjene masti i celulita i visoko-intenzivnu elektromagnetsku tehnologiju (HIFEM+) za izgradnju mišića. RF isporučuje toplinsku energiju (toplinu) u ciljanu masnoću radi razgradnje masti, dok HIFEM+ proizvodi kontrolirane kontrakcije mišića čime se oblikuje tijelo i izgrađuju mišići.

10 TESLA s RF djeluje tako da proizvodi razinu mišićnih kontrakcija koju nije moguće postići s bilo kojim stupnjem vježbanja. Jednostavno rečeno, zamislite da napravite 20.000 trbušnjaka ili čučnjeva u jednoj 30-minutnoj vježbi! Zatim zamislite da možete posebno djelovati na tvrdoglava problematična područja - trbuh, stražnjicu, nadlaktice, bedra ili listove.

U SAMO ŠEST TRETMANA 10 TESLA s RF možete očekivati: 50% - 70% gubitka masnog tkiva + 35% povećanja mišićne mase + smanjenje masnog tkiva na trbuhu za 30% - 50% + smanjenje opsega struka za do 8 cm.