[do 71% POPUSTA!] Salon Tajna Ljepote u Zagrebu donosi Vam 1 ili 3 tretmana male ili velike zone sa UltraContour 6u1 - najnovijom metodom za uspješno uklanjanje masnih stanica i mršavljenje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željenu figuru i smanjite obujam uz najnoviju metodu oblikovanja tijela! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2023.

Prije kupnje izaberite željenu opciju:
● 1 tretman male zone - ruke ili koljena ili listovi ili podbradak + gratis 1 limfna drenaža
● 3 tretmana male zone - ruke ili koljena ili listovi ili podbradak + gratis 3 limfne drenaže
● 1 tretman velike zone - trbuh ili cijele noge ili bedra i bokovi ili stražnjica ili leđa + gratis limfna drenaža
● 3 tretmana velike zone- trbuh ili cijele noge ili bedra i bokovi ili stražnjica ili leđa + gratis 3 limfne drenaže

U samo jednom tretmanu do 2,5 cm manje! Konačno se riješite masnih naslaga bez potrebe za tretmanima održavanja! Zamijenite samo 3 tretmana za čak 72 treninga, odnosno 90 salata za ručak!

Rezultati dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana, a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.

Ovo je najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu; prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska; rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana!

Aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak. Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I INFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour konačno je rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela. Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana! Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu, a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.

Prvom sondom, koja kombinira HIFU tehnologiju i RADIOFREKVENCIJU, dubinski djelujemo na razgradnju masnih stanica u trigliceride koji se prirodnim procesom izlučuju iz metabolizma te također potiče stvaranje kolagena. V10 najvećom sondom, koja kombinira čak dvije kavitacije, dvije radiofrekvencije, dvije mikro struje, vakum i infracrveno led svjetlo, dodatno razgrađujemo masne stanice, prodiremo do čak 1.5 cm potkožno što je dovoljno da se u cijelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće.

 Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto. Istom sondom razgrađujemo i rješavamo celulit, zaglađujemo kožu te pospješujemo cirkulaciju.

Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima, a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice; namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.