DOČEK 2023. u Mađarskoj - Premier Putovanja vodi Vas u BUDIMPEŠTU uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4*, razglede i stručno vodstvo s uključenim autobusnim prijevozom!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite Novu godinu u sjajnom ruhu "kraljice Dunava"... Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2022.-01.01.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili Hotelu Holiday Inn 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa u 06:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Vožnja prema Budimpešti uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Budimpeštu odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: odlazak do BRDA GELLÉRT GDJE SE SMJESTILA CITADELA- utvrda iz 19. stoljeća s čijih se bedema pruža jedan od najljepših pogleda na grad, POVIJESNI BUDIM S KRALJEVSKOM PALAČOM, RIBARSKA  UTVRDA, CRKVA SV.MATIJAŠA… Slobodno vrijeme za shopping. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel i kraći odmor. Fakultativno večera u čardi (tipičnom mađarskom restoranu s muzikom i folklornim programom). Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA – NOVA 2023.

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA, OPERA, PARLAMENT- zasigurno najpoznatiji simbol Budimpešte, CRKVA SV.STJEPANA – najveća crkva u gradu i može primiti oko 8000 vjernika. 

 

Mađari je često zovu 'bazilika' kako bi dočarali njezinu veličinu i značaj najveće crkve u cijeloj državi, SINAGOGA – druga najveća sinagoga u svijetu odmah iza one u New Yorku...Šetnja Vaci ulicom – jednom od najpoznatijih ulica u Budimpešti a ishodište joj je na trgu Vörösmarty. Kao što Beč ima svoj Sacher, tako i Budimpešta ima slastičarnicu GERBEAUD u kojoj možete probati i vjerojatno najpoznatiju mađarsku slasticu, Doboš tortu. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2023. godine na ulicama i trgovima Budimpešte ili u nekom od pubova ili barova. SRETNA NOVA 2023. Noćenje.

3. dan BUDIMPEŠTA – BALATON – ZAGREB

Doručak. Šetnja i uživanje u NOVOGODIŠNJOJ BUDIMPEŠTI. Fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca i razgled Budimpešte s broda. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti do polaska. Odlazak u pravcu Balatona. Fakultativno večera u čardi na Balatonu. Slobodno vrijeme. Nastavak puta prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Premier putovanja d.o.o. je turistička agencija osnovana 2008. godine. Tim smo s preko 25 godina iskustva u turizmu, a kreiramo provjerena, vrhunska i profesionalna putovanja. Nudimo Vam aranžmane za ljetnu i zimsku sezonu, europska putovanja, kulturološki turizam, daleke i egzotične destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smještaj, team building putovanja, organiziramo seminare i kongrese u zemlji i inozemstvu, studentske i školske ekskurzije.

Naši programi napravljeni su tako da upoznate ljude, kulturu, prirodne ljepote i najljepše građevine izabranih destinacija. Naši su vodiči stručni, iskusni i izvrsni operativci koji su Vam na raspolaganju tijekom putovanja. Velik broj naših putnika najveća je garancija kvalitete naših putovanja.