DOČEK 2023. u SARAJEVU uz Premier Putovanja - 3 dana i 2 noćenja s doručkom uz izbor smještaja, razglede i stručno vodstvo s uključenim autobusnim prijevozom!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Putovanje, ludi provod i guštanje u Sarajevu i okolici recept su za novogodišnji doček za pamćenje! Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2022.-01.01.2023. Opcije za Hotel Holiday 4* i Hotel Europe 5* su rasprodane!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika i željenim mjestom polaska (Zagreb ili na ulazu u Slavonski Brod)!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u Motelu M Jasmin ili Hotelu Holiday 4* u centru ili Hotelu Europe 5* u strogom centru, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB – SARAJEVO

Polazak autobusa u 05:30 sati s  dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Polazak u 08:00 sati ispred hotela/pumpe Zovko na ulazu u Sl. Brod. Vožnja prema Sarajevu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Sarajevo i smještaj u hotel. 

Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: BAŠČARŠIJA (SEBILJ) (GDJE MOŽEMO PROBATI ČUVENE SARAJEVSKE ĆEVAPE), GAZI HUSREV-BEGOV BEZISTAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, GRADSKA VIJEĆNICA, INAT KUĆA, KATEDRALA, KAZANDŽIJSKA ULICA, LATINSKA ĆUPRIJA (PRINCIPOV MOST), SABORNA CRKVA,… Fakultativna večera u tradicionalnom bosanskom restoranu s muzikom. Noćenje.

2. dan SARAJEVO – NOVA 2023.

Doručak. Fakultativni izlet „RATNO SARAJEVO“: ALEJA SNAJPERA, PRVE BORBENE LINIJE, STADION KOŠEVO, DVORANA ZETRA, GRBAVICA, SJEDIŠTE UNPROFOR-A, ČUVENI TUNEL (ZA OKUPACIJE JEDINA VEZA SA »OSTATKOM« SVIJETA), VRELO BOSNE, jedan od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine… Slobodno vrijeme za šetnju i pripreme za novogodišnju noć. Odlazak na doček NOVE GODINE 2023. u neke od mnogobrojnih sarajevskih barova/pubova ili na ulicama i trgovima Sarajeva. SRETNA NOVA 2023! Noćenje.

3. dan SARAJEVO – JAHORINA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u novogodišnjem ugođaju Sarajeva. Fakultativni izlet na Jahorinu. 

U popodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja tijekom puta. Dolazak ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S. Brod / dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.