Proslava ili odmor za dušu s obitelji ili prijateljima - 3 dana/2 noćenja za 10 osoba u kući za odmor Pool Village House u Breznici sa vlastitim bazenom, saunom i sadržajima za igre!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uzmite konačno vremena za sebe i svoje najbliže i uživajte u prekrasnom brezničkom kraju i top sadržajima Pool Village House! Kupon vrijedi do 30.12.2022.

Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Dvorište broji 3000 m2 sa dva objekta, a ova kuća za odmor ima oko 180 m2 prostora. Kuća je rustikalna, nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Pored vrhunskog smještajnog kapaciteta (4 spavaće sobe) na raspolaganju su Vam dnevni boravak i kuhinja s velikom blagavaonicm pogodnom za proslave (kapaciteta 10+), dvije kupaonice sa WC-om i jedan zasebni WC, 2 Smart televizora (1 sa internetskom TV), sezonski bazen (8x4) sa sunčalištem i beach barom, fitness soba sa saunom, game room sa bilijarem i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječje igralište.

Kuća ima uređenu okućnicu i vanjski prostor za sjedenje (oko 70 m2).

Imanje je blizu autoceste i stare ceste Zagreb-Varaždin te uređene motocross staze. U blizini je i šuma, a imanje se nalazi u prekrasnom krajoliku.

Moguća je nabavka svih domaćih namirnica od susjeda: salata, povrće, zimnica, prasetina, janjetina, brašno, jaja...