Stop dlačicama! 30 Elight tretmana na dijelu tijela po izboru+3 limfne drenaže u Body Creatoru u Zagrebu uz čak 94% popusta! POKLON: ručak za 4 osobe u restoranu Maredu! Crno Jaje uvijek daje više!

146 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vi najbolje znate koje dlačice i gdje Vam smetaju! 30 Elight tretmana (5 dolazaka po 6 tretmana na dijelu tijela po Vašem izboru)+3 limfne drenaže uz 94% popust + poklon! AMEX do 6, a Diners čak 12 rata!

Želite se dugotrajno i bezbolno riješiti nezeljenih dlačica na cijelom tijelu! Zaboravite na skupe i bolne depilacije, iskoristite našu ponudu u suradnji sa Body Creatorom iz Zagreba i uklonite dlačice bezbolnom i efikasnom Elight metodom!

Britvice, vosak .... vrijeme je da ovim brigama stanete na kraj - od sada pa na dalje! Iskoristite ovu neponovljivu ponudu Crnog Jaja i našeg partnera Body Creatora! 

E-light je najnovija tehnologija uređaja za trajno uklanjanje dlačica, a radi na principu IPL (Intensive puls light) i RF (radiofrekvencije).

Ova ponuda uključuje čak 30 ELight tretmana na dijelovima tijela po VAŠEM IZBORU. Uklonite neželjene dlačice sa ruku, nogu, sa vašeg lica, brade, pazuha ili pak s bikini zone, sve ćete neželjene dlacice zahvaljujuci ovaj akciji dugotrajno ukoniti!

Ponuda uključuje: 30 tretmana elight, 5 dolazaka po 6 tretmana, LOKACIJA TIJELA PO VAŠEM IZBORU+ 3 limfne drenaže, sve za 1 osobu + POKLON KUPON ( ručak za 4 osobe u restoranu Maredo u Zagrebu )

Cijeli paket se provodi u više dolazaka - 5 dolazaka (više tretmana prilikom 1 dolaska)


A kako Crno Jaje uvijek daje više! Jos vam dodatno poklanjamo i KUPON za ručak u restoranu Maredo u Zagreb za 4 osobe! Što uključuje ovaj kupon pogledajte ovdje.

DO 20.01.2015. JE POTREBNO DOĆI NA PRVI TRETMAN!