[10.12.] ULTRA LAST MINUTE izlet s NeoMarom - prijevoz luksuznim turističkim autobusom iz Rijeke i nezaboravan doživljaj Adventa u Klagenfurtu i Veldenu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probajte jedne od mnogobrojnih domaćih slastica s adventskih štandova u Klagenfurtu, a u Veldenu uživajte u pogledu na najveći plivajući adventski vijenac na svijetu na samome jezeru - s promjerom 25 metara i 80.000 svjetala! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 10.12.2022.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusom iz Rijeke s Trga bana Jelačića 08:00 h. Vožnja autocestom do Klagenfurta. Po dolasku kratki razgled grada, nakon čega slijedi slobodno vrijeme za shopping i uživanje u predbožićnom ugođaju glavnoga grada Koruške. 

Probajte jedne od mnogobrojnih domaćih slastica s adventskih štandova i uživajte u nezaboravnoj atmosferi Adventa ili se prepustite užicima predbožićnog shoppinga u jednoj od robnih kuća grada (preporučujemo robnu kuću Südpark u središtu grada www.suedpark.at).

U poslijepodnevnim slijedi daljnja vožnja uz Vrabsko jezero do mjesta Velden, jednom od mnogih aristokratskih odmorišta i kupališta na obalama austrijskih jezera s pregršt vila. U Veldenu posjetite romantični i idilični adventski sajam te uživajte u pogledu na najveći plivajući adventski vijenac na svijetu na samome jezeru, vijencu s promjerom 25 metara i 80.000 svjetala! 

U poslijepodnevnim satima povratak prema Rijeci.