Trodnevno putovanje u švicarski LUGANO i talijanski COMO i STRESU te DOČEK 2023. u MILANU uz Premier Putovanja - 3 dana/2 noćenja s doručkom i autobusnim prijevozom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za 30.12.2022.-01.01.2023. / RASPRODANO

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika i odabirom mjesta polaska (Zagreb/Karlovac/Rijeka)!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, razgledi po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Milanu/okolica, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska).Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sata. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Vožnja do MILANA. Razgled grada: DVORAC OBITELJI SFORZA, KAZALIŠTE LA SCALA, KATEDRALA, VIA VITTORIO EMANUELE, BIBLIOTECA AMBROSIANA, SANTA MARIA DELLE GRAZIE… Vožnja do hotela.

2. dan LUGANO (ŠVICARSKA) – LAGO DI COMO MILANO – NOVA 2023.

Doručak. Fakultativni izlet u Švicarsku i na Jezero Como. Vožnja prema gradu LUGANO – švicarski Monte Carlo. Razgled grada: KATEDRALA SVETOG LOVRE , CRKVA SVETE MARIJE OD ANĐELA, S POZNATOM FRESKOM KRISTOVE MUKE, PARCO CIVICO, VILLA CIANI, PIAZZA RIFORMA, GRADSKA VIJEĆNICA I ZNAMENITE VELIKE ŠAHOVSKE PLOČE, VIA NASSA, VILLA FAVORITA,… 

Odlazak do slikovitog grada Coma na istoimenom jezeru, najdubljem u Europi, oaze mira i tišine nedaleko od Milana. Razgled grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kavanama, kao i slikovitoj srednjovjekovnoj četvrti. DOČEK NOVE 2023. NA ULICAMA, TRGOVIMA MILANA ili u nekom od barova. Noćenje.

3. dan BOROMEJSKI OTOCI – STRESA – RIJEKA – ZAGREB

Doručak. Odlazak u Stresu. Stresa je gradić poznat po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije. Izlet brodom (uz doplatu) po jezeru s posjetom prekrasnim, a ne tako poznatim Borromejskim otocima Isolla Bella i Dei Pescatori. Isolla Bella je otok – palača iz 1632. godine. Vrtovi se stepenasto spuštaju 37 metara i imaju čak 10 terasa. Fakultativni izlet na Boromejske otoke. Nakon izleta šetnja Stresom i slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja uzduž jezera do slikovitog gradića ARONE. Dolazak na Lago d’ Orta i obilazak mjesta Orta San Giulio. 

Nastavak putovanja za Hrvatsku. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

Premier putovanja d.o.o. je turistička agencija osnovana 2008. godine. Tim smo s preko 25 godina iskustva u turizmu, a kreiramo provjerena, vrhunska i profesionalna putovanja. Nudimo Vam aranžmane za ljetnu i zimsku sezonu, europska putovanja, kulturološki turizam, daleke i egzotične destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smještaj, team building putovanja, organiziramo seminare i kongrese u zemlji i inozemstvu, studentske i školske ekskurzije.

Naši programi napravljeni su tako da upoznate ljude, kulturu, prirodne ljepote i najljepše građevine izabranih destinacija. Naši su vodiči stručni, iskusni i izvrsni operativci koji su Vam na raspolaganju tijekom putovanja. Velik broj naših putnika najveća je garancija kvalitete naših putovanja.