Fantastičan paket učinkovitih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u Natural Body and Soul u Rijeci - 1x Cryo Shape + 5x 4D lipolasera + 4x Tesla Scuplt i Body Wrapping s termo dekom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.03.2023.

1. dolazak - cryo shape tretman kriolipolize + 1 tretman 4D lipolasera

U prvom dolasku zamrzavanjem trajno ćemo riješiti masne naslage na kritičnom području, a u slijedeća 4 dolaska kombinacijom tretmana izbacit ćemo toksine iz tijela (nastale zamrzavanjem masnih naslaga) i jačati mišiće

2. - 5. dolazak - tesla sculpt + 4D lipolaser + body wrapping (alga fucus) s termo dekom

CRIO SHAPE KRIOLIPOLIZA

Tretmanom zamrzavanja masnih stanica postiže se trajno uklanjanje (poput kirurške liposukcije). Masna stanica koju smo zamrznuli odumre i izlučuje se iz tijela metaboličkim putem. U jednom tretmanu zamrzne se 27% masnih stanica koje obuhvatimo sondom. Tehnologija se zasniva na kombinaciji vakuuma (kojim usišemo masno tkivo u sondu) i hlađenja (zamrzavamo masne stanice).

Postupak kriolipolize je relativno bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, osjećate laganu neugodu koja ubrzo nestaje. Postupak se može automatski prekinuti u bilo kojem trenutku. Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti, jer terapija ne zahtijeva dulje vrijeme regeneracije. Lokalno, možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu. Nije preporučljivo tuširanje vrućom vodom nakon tretmana.

TESLA SCULPT

Riječ je o elektromagnetnom stimulatoru mišića, koji funkcionira tako da elektromagnetsko polje prolazi kroz kožu, kao i potkožje područja koje se tretira, te stimulira mišiće pružajući im intenzivne i kontinuirane kontrakcije. Elektromagnetski inducirani kratke i snažne kontrakcije mišića dovode do povećane gustoće mišića, smanjenog volumena, bolje definicije i tonusa.

Tretman traje 30 minuta po jednom tretiranom području, ne zahtijeva oporavak, nema nuspojava i vrlo je ugodan. Najnovija tehnologija omogućila nam je da u samo 30 minuta postignemo rezultate za koje je potrebno znatno vremena u teretani. Posebno je učinkovit za podizanje stražnjice i ponovno iscrtavanje trbušnih mišića.

4D LIPOLASER

Diodni lipolaser najnovije generacije s 4 valne duljine i 528 dioda, omogućio nam je procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože na gotovo svim dijelovima tijela, bilo da se radi o debljem sloju (trbuh, bedra, bokovi, ruke, leđa, muška prsa) ili sasvim malom području masnih naslaga (podbradak, vrat, listovi, gležnjevi).

Tretmani su učinkoviti i kod svih stadija celulita, potpuno su bezbolni, a rezultat je vidljiv odmah po završetku svakog 30 minutnog tretmana.

Prvo izmjerimo debljinu masnog tkiva. Očistimo područje koje tretiramo vlažnom maramicom. Koža mora biti čista, bez ostataka kreme, ulja, pudera, a preporuka je da na tretiranom području nema ni dlačica. Klijent legne na kozmetički ležaj i pričvrste mu se laserske diode. Oči zaštitimo naočalama. Tretman traje oko 20-30 minuta u tijeku kojeg klijent osjeća lagano zagrijavanje tretiranog područja. Nakon tretmana, a u roku od 24 sata treba odraditi aerobni (kardiovaskularni) trening od minimalno 30 minuta kako bi se "potrošila" oslobođena energija (glicerol). Vrstu treninga treba odgovarati Vašoj fizičkoj spremi. Od treninga preporučujemo: brzo hodanje, trčanje, plivanje, bicikl.

BODY WRAPPING (alga fucus) s TERMO DEKOM

Body wrapping tretman - omatanje tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

U Naturalu uz body wrapping na tijelo se nanosi poseban pripravak na bazi alge fucus. Alga fucus stimulira metabolizam pa se zato koristi u tretmanima oblikovanja tijela i u borbi protiv celulita. Sadrži brojne minerale, polifenole i polisaharide i potiče izbacivanje toksina iz tijela.

​Dodatnim zagrijavanjem prthodno omotanog tijela infracrvenim zrakama u termo deci postiže se detoksikacija organizma jer se znojenjem iz organizma izbacuju toksini. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva, pomažućiu ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine te se također koristi za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.