[VARAŽDIN] BLIC paket mršavljenja, oblikovanja tijela i detoksikacije od 12 tretmana u Studiu Touch - 4 kriolipolize, 4 radiofrekvencije tijela i 4 limfne drenaže, sve za samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjereno najdjelotvornijim i najefikasnijim tretmanima preoblikovanja i detoksikacije do željenih rezultata! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. Kriolipolizu, metodu zamrzavanja masnih stanica, prije dvije godine osmislili su dvojica američkih liječnika, Dieter Manstein i R. Rox Anderson, te izazvali pravu estetsku revoluciju. Novi cool specijalac u topljenju sala tom metodom zove se Cryodin Supreme i, kombiniranjem kriolipolize i rf tijela.

Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne stanice bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno izbacuju. Nema bola, nema anestezije, igli niti dugog perijoda oporavka. 

Efekt tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 3 centimetra nakon jednosatnog tretmana). Oko 7 milijardi ćelija biva oštećeno uslijed hladnoće - 10 stupnjeva celzijusa), a zatim ih tijelo fizički eliminira. 

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu. Kriolipoliza sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, PODBRADAK, BEDRIMA I RUKAMA.NADKOLJENICA.

Radiofrekvencija zagrijava kožu na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Kontrolirano zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, do određene temperature 40 - 45 stupnjeva, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina pospješuje cirkulaciju, ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena. Tako koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen, obnavljajući samu sebe.Rezultati radiofrekvencije se vide odmah nakon tretmana, koža je zategnutija i izgleda svježije a pravi rezultati će biti za 4-6 tjedana koliko je potrebno da nam se potpuno obnovi kolagen.

Radiofrekvencijom se postiže podizanje i učvršćivanje stražnjice, smanjivanje opsega trbuha, smanjivanje i uklanjanje celulita, smanjivanje masnih nakupina, dreniranje viška tekućine nakupljene zbog nepravilnog protoka limfe.

Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje.  Poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. Ona može smanjiti vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa, jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijom i ubrzava liječenje te oporavak od bolesti; pomoći kod zadržavanje vode u organizmu, jer protjecanje limfne tekućine, s obzirom na to da je ne pokreće "pumpa", nakon dugog sjedenja može usporiti i uzrokovati oticanje nogu ili prstiju; potaknuti gubitak težine, jer ubrzanje limfnog sustava ubrzava i vaš metabolizma te pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija; olakšati simptome alergije; izliječiti limfedem.