NOVA GODINA u Slavoniji uz bogate programe i dočeke te poseban zimski ugođaj i odmor u Hotelu Villa Valpovo 4* na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 2 godine GRATIS! Dočekajte Novu godinu 2023. na poseban način, na mjestu gdje Slavonija diše, a rijeka Karašica vodom je krijepi - u gradu Valpovu. Odlučite se ove godine za Hotel Villa Valpovo kao savršeno odredište za užitak s obitelji, prijateljima ili u dvoje. Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 01.01.2023.

DOČECI 2023. : OSIJEK - CRVENA JABUKA ● VALPOVO - JOVALIUS BEND ● BELIŠĆE - FIJAKER!

HOTEL VILLA VALPOVO smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Na bazi 60 godišnje tradicije u ugostiteljstvu i 20 godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude.

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz RESTORANA hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

SOBE su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Mogućnost doplate za: posjet Beljskom podrumu uz prisutnost vodiča/somelijera te degustacije vina i sira 45,00 kn po osobi; kupanje u Bizovačkim toplicama (udaljene 10 km od hotela) ulaznica 50,00 kn po osobi (mogućnost noćnog kupanja).

GRAD VALPOVO
● program organiziranog Adventa 2022. u središtu Valpova, dvorca Prandau-Norman i muzeja Valpovštine
● posjet znamenitoj povijesnoj crkvi Bezgrešnoga začeća Blažene Djevice Marije, sudjelovanje na misnim slavljima

● trg grada Valpova – sudjelovanje na  ponoćnom koncertu na otvorenom. Goste će na otvorenom zabavljati Jovalius bend

GRAD BELIŠĆE
● Program organiziranog Adventa 2022. u središtu grada Belišća
● Božićni koncert u crkvi 29. prosinca, u Župnoj crkvi svetog Josipa Radnika u 19 sati počinje Božićni koncert CPD Mir
● posjet industrijskom muzeju Belišće
● obilazak Spomen vlaka u središtu Belišća

● trg grada Belišća – sudjelovanje na  ponoćnom koncertu na otvorenom. Goste će na zabavljati  tamburaški sastav Fijaker

GRAD OSIJEK

Zar treba dvojiti koliko je mogućnosti i doživljaja! Vrijeme je adventa, dočeka Nove godine. Uživanje na svakom koraku uređenog Osijeka, grada na Dravi. Razgledanje prekrasno dekoriranog grada, posebice sada u blagdanskom ugođaju. 

● organizirani Advent u srednjevjekovnoj tvrđi
● pješački most preko rijeke Drave u izmjeni boja 
● sudjelovanje  na osječkoj promenadi
● muzeji
● tamburaši
● fiš paprikaš
● panoramski kotač visine 35 metara; ima 24 kabine u koje može sjesti po šest osoba, pa tako ukupni kapacitet iznosi 144 osobe. Vožnja traje od pet do sedam minuta.

● Trg Ante Starčevića - sudjelovanje na  ponoćnom koncertu na otvorenom. Goste će na zabavljati Crvena jabuka.

BIZOVAC
● Bizovačke toplice (udaljene 10 km od hotela)

BARANJA
● obilazak beljskih vinograda i fotografiranje na Vidikovcu
● obilazak Staroga Beljskog podruma im kušanje vina, kupovina suvenira i slavonskih delicija
● posjet vinariji Josić
● posjet Orlovom putu
● posjet Kopačkom ritu
● fiš paprikaš na brojnim mjestima