NOVA oaza mira u Zagrebu - novootvoreni Beauty Studio NoKa predstavlja Vam paket 10 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 5 maderoterapija noge, 2 termodeke, 2 presoterapije i 1 cupping!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beauty studio NoKa je pravo mjesto za Vas ako ste u potrazi za najboljom i najkvalitetnijom uslugom. Studio Vam nudi profesionalne anticelulitne tretmane i najbolje masaže cijeloga tijela! Kupon vrijedi do 31.01.2023.

CUPPING terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.

Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije. Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol.

MADEROTERAPIJA - otklanjanje celulita, masnog tkiva i toksina iz tijela, preoblikovanje tijela, smanjenje opsega, ljepši tonus kože, oblikovanje i podizanje stražnjice, opuštanje tijela i uma, smanjenje mentalne i fizičke napetosti, poticanje na rad organa i cirkulacije krvi i limfe, smanjenje boli u mišićima. 

Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta. Mnogi misle da je maderoterapija bolna poput drugih tretmana uklanjanja celulita, no iako tako izgledaju, valjci su potpuno bezopasni i vrlo ugodni. Klijenti se opuste i uživaju u tretmanima, a po završetku izlaze zadovoljni i oslobođeni stresa.

PRESOTERAPIJA / LIMFNA DRENAŽA je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.