DNEVNI ODMOR u TRAKOŠĆANU s bogatim ručkom za 2 osobe u Hotelu Trakošćan 4* uz opcije boravka i uključenim Wellness & SPA ili ulaznicama za dvorac Trakošćan...

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite dan u Trakošćanu uz dnevni boravak s ručkom te izbor ulaznica za dvorac ili bogati Wellness & SPA... Ponude vrijede za 2 osobe! Kupon vrijedi za dan ovisno o odabranoj opciji. Kupon se može iskoristiti u terminima 08.01.-10.02. / 15.02.-17.02. / 26.02.-06.04.2023.

Vrijeme trajanja dnevnog odmora u sobi: ponedjeljak - petak 10:00 - 18:00 h, subota - nedjelja 13:00 - 20:00 h.

U Zagorju, HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

U ponudama Vas očekuje i 10% popusta na kartu pića + 10% popusta na a la carte ponudu!

Klasične sobe Hotela Trakošćan su sobe osnovnog tipa. Većina kreveta je tipa twin (dva odvojena kreveta 90x200cm), ima i nekoliko soba s king size krevetom, ali na zahtjev nudimo povezivanje dva kreveta u king size krevet. Sobe, kao i sam hotel, uređene su u modernom stilu koji se savršeno uklapa u zelene brežuljke u kojima se nalaze. Veličina sobe je 20m² to 25m², ima privatnu kupaonicu sa sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, mini bar, sef.

U ponudi dnevnog odmora od nedjelje do petka opustite se uz hotelski bazen, unutarnju finsku saunu i vanjsku panoramic finsku saunu te whirlpool...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela. 

*Radno vrijeme Wellness Centra: ponedjeljak 15-21h, utorak-nedjelja 9-21h.

U ponudi dnevnog odmora u subotu očekuju Vas ulaznice za dvorac Trakošćan!

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja. Područje je pogodno i za biciklizam, a samim Trakošćanom prolazi niz biciklističkih ruta. 

Neke od ruta su: 'Ruta Trakošćan' (Krapina-Đurmanec-Macelj-Trakošćan-Bednja) duljine 33 km; 'Ruta od dvorca do dvorca' (Varaždin - Nova VesPetrijanečka - Donje Ladanje - Donja Voća - Cvetlin - Trakošćan ili Varaždin - Nova Ves - Petrijanečka - Donje Ladanje - Klenovnik - Lepoglava - Trakošćan) duljine 85,6 km, a cilj ove rute je povezati rekreaciju sa kulturno-povijesnim, prirodnim i geomorfološkim znamenitostima područja Varaždinske županije; 'Po obroncima Maceljske gore' (Đurmanec - Trakošćan - Jesenje - Đurmanec) duljine 38 km.