Napredni i nekirurški LIFTING lica uz 45% POPUSTA! Tajnu zategnute kože otkriva Vam V-centar u Varaždinu - podizanje OBA KAPKA ili UKLANJANJE BORA oko očiju ili čela uz PLASMA PEN!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vidljivo pliće bore i zategnutija koža uz najinovatiniji tretman na tržištu! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023. u jednom dolasku!

PLASMA PEN 

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Srž je u interakciji elektrona, energija  se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu. Tretman je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo. 

U liftingu kapaka se u toku tretmana izgubi čak 2 mm kože.

Ovo je metoda poboljšava izgled finih bora, uklanja bore oko očiju (pačje nožice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljke, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.