96% popusta - riješite se dlačica na cijelom tijelu uz 50 tretmana laserskim sustavom OPT SHR u Studio ljepote Manuela u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi u 5 dolazaka! Kupon vrijedi do 15.03.2023.

Dijelovi tijela koji se tretiraju: 5 tretmana cijelog lica, 5 tretmana pazuha, 5 tretmana nadlaktica, 5 tretmana podlaktica, 5 tretmana brazilke, 5 tretmana potkoljenica, 5 tretmana natkoljenica, 5 tretmana trbuha, 5 tretmana cijelih leđa, 5 tretmana stražnjice.

OPT SHR metoda

Riječ je o bezbolnoj metodi koja u vrlo kratkom periodu, u kojem se stvara pulsirajuća zraka točno određene valne dužine, dugotrajno uklanja neželjene dlačice. Svjetlosna energija prodire i do nekoliko milimetara u kožu, točnije do korijena same dlačice gdje se onda svjetlost pretvara u toplinu.

Taj postupak omogućuje drastično smanjenje dlačica na području koje se tretira i to za čak 70 - 90%. Kao i kod većine drugih tretmana, bitno je da tijek i intenzitet prilagodite svom tipu kože i debljini, odnosno boji dlačice kako bi rezultati bili što bolji i u što kraćem vremenu. 

Između tretmana, nemojte čupati dlake, već ih obrijte po potrebi kako bi se očuvao korijen i uništio bljeskom. Ne preporučuje se koristiti sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica. Na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione.

Tretmani se ne preporučuju trudnicama, dojiljama, osobama s malignim procesima u organizmu, osobama sa srčanim pejsmejkerom, metalnim implantatima, hepatitisom i infekcijama.