PodržimoNaše

Riješite se masnih naslaga na kritičnim područjima i sigurno smršavite kroz 35 vrhunskih tretmana mršavljenja uz 87% popusta u Kozmetičkom salonu Sonja u Zagrebu!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite smršaviti? Do vitkog tijela uz kriolipolizu, radiofrekvenciju, anticelulitne masaže, vakum i termodeke! Garantirano smršavite uz stručno i profesionalno osoblje kozmetičkog salona Sonja u Zagrebu! AMEX do 6 rata, Diners do čak 12 rata!!!

Ponuda uključuje 35 tretmana:

5x kriolipoliza,

5x radiofrekvencija,

5x anticelulitna masaža,

10x vakum,

10x slimming tretman u termodeki.


Kriolipoliza

je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Uz radiofrekvenciju koja poboljšava cirkulaciju i drenažu, stvara izuzetan učinak!

Specijalni krioaplikator se položi na odabrano područje kako bi se  izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati.

Na taj način usmjeravamo terapiju na željeno područje i djelujemo lokalno. Masne stanice u potkožnom tkivu su većinom zasićene masne stanice bogate kiselinama i kao posljedica toga vrlo su osjetljive na hladnoću; s druge strane susjedni elementi kao što su krvne žile, periferni živci, melanociti, siromašne masne stanice su mnogo manje osjetljivije na hladnoću.

Ova kakarteristika definitivno rezultira u eliminaciji masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.


Radiofrekvencija:

Radio frekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena (prirodni protein) u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje stanje I tonusa kože. Koža postaje napetija i glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan.