DOČEK 2023. uz LIDIJU BAČIĆ-LILLE i svečanu Novogodišnju večeru u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama te 2 dana/1 noćenje na bazi doručka u Villama Imperial, a sve za 2 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 31.12.2022.-01.01.2023.

31.12. svečana večera i doček Nove godine uz pjenušac + nastup LIDIJE BAČIĆ !

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjega grijanog bazena i fitnessa!

VILLE IMPERIAL

Hotel Imperial Vodice u svojoj ponudi ima smještaj u zasebnim objektima, uređenima u modernom stilu i idealni za smještaj i privatnost kakvu tražite. Ville su novo renovirane i uređene po najnovijim standardima, a svaka ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

VODICE

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.