Bogati paket za zategnutu kožu lica bez bora uz tretman microneedlinga u aOra Beauty Awareness u centru Zagreba u pola cijene!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman se izvodi uz pomoć TODDA linije proizvoda koja je koktel aktivnih sastojaka (aminokiselina, minerala, vitamina i hijalurona) koji sudjeluju u sintezi kolagena. Tretman traje 60 minuta. Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Tretman uključuje apšminkanje, peptidni peeling, aparativni mehanički peeling, LED terapiju, microneedling terapiju prema tipu i stanju kože, umirujuću hidratantnu masku, završnu njegu prema tipu i stanju kože.

Microneedling je tretman koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju, a uz to smanjuje izraženost ožiljaka od akni, hiperpigmentacija i bora.

Ovaj precizan mikromehanički uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem, a primjenjuje se na sve regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa..).

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!

aOra Beauty Awareness tretman se izvodi uz pomoć TODDA linije proizvoda koja je koktel aktivnih sastojaka (aminokiselina, minerala, vitamina i hijalurona) koji sudjeluju u sintezi kolagena. Upravo zbog toga koža je nakon samog tretmana još zdravija i blistavija.