Podarite koži elastičnost, obnovite kolagen i vratite mladenački sjaj u Salonu LaVi u Zagrebu: UZV špatula + dermapen ili kemijski piling + mikrodermoabrazija + dermapen!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Mikrodermoabrazija pomoću toka kristala aluminijevog oksida nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Govorimo o nježnoj i bezbolnoj metodi kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled.

Kemijski pilinzi kombinacija su umjetnosti i znanosti. Izvrsna su metoda za liječenje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacijskih mrlja, za ublažavanja plićih bora, a mogu se koristiti i za osvježenje kože lica. Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Poboljšanje i osvježenje na koži postiže se postupno i djeluje posve prirodno. Konačan rezultat vidljiv je par tjedana nakon posljednjeg provedenog pilinga, no stalni napredak vidi se iz dana u dan. Također, učinak pilinga je dugotrajan jer potiče obnovu kolagena i elastina u koži.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom preporučuje se svim uzrastima, namijenjen je za oba spola, a posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Tretmanom se uklanjaju nečistoće s površine kože, odstranjuju odumrle stranice, čiste začepljene pore, potiče proizvodnja kolagena i hidratacija kože, smanjuju se plitke bore te poboljšava cirkulacija i oksigenacija.