Podarite koži elastičnost, obnovite kolagen i vratite mladenački sjaj u Salonu LaVi u Zagrebu: UZV špatula + dermapen ili kemijski piling + mikrodermoabrazija + dermapen!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 106,18 €
800,01 kn
Ušteda 56%
Cijena 46,00 €
346,59 kn
Kupi

Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Mikrodermoabrazija pomoću toka kristala aluminijevog oksida nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Govorimo o nježnoj i bezbolnoj metodi kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled.

Kemijski pilinzi kombinacija su umjetnosti i znanosti. Izvrsna su metoda za liječenje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacijskih mrlja, za ublažavanja plićih bora, a mogu se koristiti i za osvježenje kože lica. Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Poboljšanje i osvježenje na koži postiže se postupno i djeluje posve prirodno. Konačan rezultat vidljiv je par tjedana nakon posljednjeg provedenog pilinga, no stalni napredak vidi se iz dana u dan. Također, učinak pilinga je dugotrajan jer potiče obnovu kolagena i elastina u koži.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom preporučuje se svim uzrastima, namijenjen je za oba spola, a posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Tretmanom se uklanjaju nečistoće s površine kože, odstranjuju odumrle stranice, čiste začepljene pore, potiče proizvodnja kolagena i hidratacija kože, smanjuju se plitke bore te poboljšava cirkulacija i oksigenacija.