Salon LaVi u Zagrebu donosi HYDRAFACIAL tretmane za blistavu i regeneriranu kožu lica - paket s LED maskom ili radiofrekvencija + dermapen!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

HydraFacial je kompletan tretman njege kože koji se može napraviti u samo 30 minuta. Pruža koži dugoročno zdravlje i može se prilagoditi specifičnim potrebama svih vrsta kože. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak ili iritacije. HydraFacial tretman uklanja mrtve stanice kože i izlučuje nečistoće istovremeno hraneći novu kožu serumima za čišćenje i hidrataciju. Tretman je umirujući, osvježavajući, ne iritirajući i odmah djelotvoran.

LED maska daje potrebnu svjetlosnu energiju dermisu kako bi stimulirala proizvodnju stanica kolagena, limfni sustav i cirkulaciju krvi.
Maska sadrži 7 boja, svaka boja namjenjena je za različitu funkciju i određuje se prema potrebama kože klijenta.

Svjetlosna energija prenosi se u stanicu, ubrzavajući proces obnove i stimulira fibroblaste za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Tretman radiofrekvencije lica se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora te regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. 

Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.