Iskoristite dan za sebe i priuštite si pravi DETOX dan preko tjedna - Hotel Sport 4* u Ivanić Gradu poziva Vas na opuštanje u saunama i bazenu uz opciju s uključene 2 mini pizze!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje korištenje Wellness & SPA: finska, bio, parna i infracrvena sauna + unutarnji bazen + korištenje relax zone s čajem. Kupon za opciju 1 vrijedi za 1 osobu, a kupon za opciju 2 vrijedi za 2 osobe. Kupon se može iskoristiti do 10.03.2023.

Dobrodošli u moderan i luksuzan HOTEL SPORT 4* u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport - unutarnji bazen sa protustrujnim plivanjem te 4 saune.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Opuštanje za dušu tijelo pronaći ćete u izboru sauna - finska, bio, infra i parna, a na raspolaganju su Vam i hladni tuševi, ledomat, hladni bunar, grijane klupe...