Iskoristite priliku za wellness predah u Ivanić Gradu - 2 dana/1 noćenje preko tjedna ili vikenda na bazi doručka u Hotelu Sport 4* uz bazen, razne saune, relax zonu sa čajem... sve za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 5 godina GRATIS s roditeljima u krevetu! Kupon vrijedi do 12.03.2023.

Osmišljen kao oaza vitalnosti, sporta i opuštanja, Hotel Sport 4* nudi uravnotežen wellness pristup i bogatu ponudu za rekreativne i profesionalne sportaše. Hotel Sport je među prvih 21 hotela u Hrvatskoj dobio certifikat Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske "Sustainable Hotel". 

Hotel Sport posjeduje 20 moderno uređenih soba koje su opremljene svim sadržajima potrebnim za Vaš užitak. Možete odabrati između soba sa bračnim ležajem i soba koje imaju dva ili tri odvojena ležaja. Sobe sadrže kupaonicu sa kadom i staklenom pregradom te toaletom, radni stol, naslonjač za odmor sa čajnim stolićem.

Cijena uključuje korištenje 4 vrste sauna, unutarnjeg bazena, relax zone s čajem i teretane!

Wellness centar Hotela Sport sadrži 5 vrsta sauna. Uz finsku, rusku, bio i infracrvenu saunu te parnu kupelj, revitalizirati se možete u unutarnjem bazenu sa protustrujnim mlaznicama. Finska sauna ima najbolji učinak u borbi protiv stresa i preporuča se svima koji žive ubrzan način života. Pogodna je za sportaše nakon napornih perioda za brzu detoksikaciju i oporavak. 

Bio sauna ima temperaturu od 50 do 70 stupnjeva Celzija, jača dišni sustav, srce i krvne žile. Pogodna je za duži i ugodniji boravak zbog optimalnog postotka vlage. Infracrvena sauna napravljena je od drveta nordijske smreke s mirisnim smolama koje imaju opuštajući ugođaj. U infracrvenoj sauni zagrijavanje omogućavaju duge infracrvene zrake, a toplina infracrvene energije prodire do 5 cm u dubinu tkiva.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.