Tražite rješenje za smanjenje celulita i oblikovanje tijela? Salon TeSa u Splitu donosi paket od 8 tretmana: 3 limfne drenaže + 1 maderoterapija nogu + 3 vakuma + 1 anticelulitna masaža!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 98,21 €
Ušteda 46%
Cijena 53,00 €

Kupon vrijedi do 10.03.2023.

Aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi.

Vakuum tretman je tretman kojom se pojacava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i prvenstveno reducira celulit. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja, tj. razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom poboljšava cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus koze, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega.

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.