Idila za početak Nove godine u povijesnom selu Kotli uz 4 dana/3 noćenja na bazi doručka za 4 osobe u Villi Kotli Stone House - kamenoj kućici za pravi doživljaj povijesnog i autohtonog duha Istre...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS najam konobe s unutarnjim roštiljem i pekom! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 05.01.-08.01.2023.

Iako se sastoji od samo petnaestak kuća, staro selo Kotli jedno je od najprivlačnijih izletišta u središnjoj Istri. Smješteno je istočno od Buzeta, u travnatoj dolini Rečine, čije vode, nakon spajanja s pritokom Dragom, dalje teku kao Mirna, najduža i najpoznatija istarska rijeka.

Danas su Kotli zaštićena ruralna sredina sa sačuvanim kortama, baladurima, voltama i slikovitim dimnjacima. Kroz selo protječe rijeka Mirna, padajući u slapovima preko stijena, dubeći u kamenu kotlaste udubine po kojima je selo dobilo ime.

U ponudi Vas očekuju i aperitiv dobrodošlice, besplatan parking, besplatan internet + Netflix!
Posteljina, deke, kuhinjske krpe i ručnici uključeni u cijenu!

Ponuda uključuje smještaj u tradicionalnoj istarskoj kući koja može primiti 7 osoba. Ima dnevni boravak sa blagovaonicom, prostranu kupaonicu u prizemlju te tri spavaće sobe na katu i kupaonicu s tuš kabinom.

Zelena unutrašnjost Istre poznata je kao raj za ljubitelje prirode. Istarski brežuljci, rijeke, šumski putevi, stijene svakoj osobi pružaju mogućnost upoznavanja unutrašnjost poluotoka na svoj način. 

Kada se u proljeće na Učki i Ćićariji počnu topiti snjegovi te nakon obilnih kiša, njezinim koritom poteče bujica vode, a krajem ljeta, nakon dugotrajnih suša, može posve presušiti. Pješačenjem pješačkim stazama naići ćete na brojne prirodne ljepote, kao što su slapovi, jezerca, napuštena sela i kanjoni. Isti put možete proći i biciklom.